'Lopen alsof je voeten de grond kussen'

In de woestijn kun je lopen, uitwisselen, mijmeren, naar de sterren kijken, op een kameel zitten voor het overzicht, je laten inspireren door het geluid van de stilte.

In deze Broedplaats trekken we met een karavaan door de Marrokaanse Sahara.
De kracht van deze Broedplaats-variant is het lopen waarbij er alle tijd en ruimte is voor het delen van grote en kleine ervaringen naar aanleiding van je vraag of thema. Het delen met de andere deelnemers, het delen met de natuur, het zien en beleven van het landschap en het ervaren van fysieke en mentale inspanning in een compleet andere context dan je normale omgeving. Een beleving op diep niveau.

Er is dagelijks de mogelijkheid om met een coach je thema uit te diepen. Zowel in een individueel gesprek als in de groep. 

Elke avond is er ruimte voor kampvuurgesprekken over een thema of een vraag dat gedurende de dag actueel was.

We werken samen met professioneel woestijn- en berggids Mouloud Tazint  www.amassakoul.com

Wanneer: in verband met de corona-tijd waarin we leven organiseren we momenteel geen Broedplaatsen

Download hier een van de eerdere programma's. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Broedplaatsen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: Bij benadering, € 1000,00 bij 5 deelnemers, € 940,00 bij 6 deelnemers en € 880,00 bij 7 deelnemers. Inclusief vervoer, trekking, verblijf, maaltijden en coaching. Exclusief zelf te boeken vlucht.

Inschrijven? Klik op contact