In het vroege najaar van 2015 waren we met de Broedplaats in de Bergen van Zwitserland, in regio Kloster. Op dit moment is er nog geen nieuwe Broedplaats in de Bergen gepland. Lee hieronder hoe de laatste week eruit zag. Mogelijk insprireert het je voor een volgende bergtocht. Schrijf je in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je op de hoogte gehouden wilt worden voor volgende Broedplaatsen

Een week lang de bergen in vlak voor de herfst invalt. De bergen zijn in die tijd verlaten en een prachtige plek om inspiratie en of ideeen op te doen. Te midden van de grootse bergen en in de stilte maken we van de onbemande hutten ons huis.

Een afwisseling in trektocht-, en dagtochtendagen.

Op weg naar een onbemande hut waar we in de middag aankomen. Op een verlaten berg waar stilte dichtbij is en houtvuur ons warm houdt.
Een week, 2 hutten. Tijd is voor lezen, schrijven, mijmeren, gesprekken wandelen met een professionele gids of andere werkvormen.

Wanneer: er staat op dit moment geen Broedplaats in de Bergen gepland.

Conditieniveau: minimaal 4 uur per dag wandelen op de trektochtdagen. Goed begaanbare bergpaden. We lopen met rugzak met eigen bagage. Dagtochten vrij in te vullen. Hoogteverschillen tot maximaal 1000 m per dag

Technisch niveau: Goed begaanbare bergpaden. We lopen met rugzak eigen bagage en proviand voor onderweg.

 Kosten:

Partikulieren: € 790,00 p.p all-inn

Bedrijven:      € 850,00 p.p all-inn


Inschrijven? Klik op contact