De zee...
Aan zee kun je wandelen ,worstelen met de wind, het hoofd schoon laten waaien of de luwte opzoeken achter de dijk. Je kunt er verse vis eten, nadenken en verlangen, oneindig ver weg kijken of een goed gesprek voeren.
De zee kan je bevaren, oversteken of onder je zien liggen als je er in vogelvlucht overheen vliegt
De zee kan je inspireren...

Voor deze Broedplaats aan Zee keren we terug naar onze vaste stek: Waduniek in Nes, noord Friesland. Een unieke, prachtig verbouwde boerderij met uitzicht op de Waddenzee. Voorzien van sauna, wellness en hottub. www.waduniek.nl

Kenmerkend voor de Broedplaats is, dat de inhoud van het weekend wordt vormgegeven door de inbreng van iedereen persoonlijk en gedeeltelijk door Marcelle en Maria. 

We starten de dag gezamenlijk met een ontbijt waarbij de wensen voor de dag kenbaar gemaakt worden. Bovendien wordt er een vraag meegegeven voor de dag waar ieder al dan niet iets mee kan doen. 's Avonds tijdens het eten is er ruimte om uit te wisselen wat de dag heeft opgeleverd. De vraag van de ochtend komt hierbij ook terug. Iedereen die dat leuk vindt kan materiaal in welke vorm dan ook meenemen.

 

Wanneer

van donderdagmiddag 21 november 2019 (aankomst tussen 16.30 en 17.30 uur)

tot zondagmiddag 24 november 2019 

Deze Broedplaats gaat door bij een minimale deelname van 6 personen.

Waar 

De prachtige verbouwde boerderij: Waduniek te Nes.

Kosten

€ 650,00,00 inclusief 3 overnachtingen, maaltijden, drinken, gebruik van alle wellnesvoorzieningen, materiaal en begeleiding.

Inschrijven? Klik op contact