De zee...
Aan zee kun je wandelen ,worstelen met de wind, het hoofd schoon laten waaien of de luwte opzoeken achter de dijk. Je kunt er verse vis eten, nadenken en verlangen, oneindig ver weg kijken of een goed gesprek voeren.
De zee kan je bevaren, oversteken of onder je zien liggen als je er in vogelvlucht overheen vliegt
De zee kan je inspireren...

Voor deze Broedplaats aan Zee keren we terug naar onze vaste stek: Waduniek in Nes, noord Friesland. Een unieke, prachtig verbouwde boerderij met uitzicht op de Waddenzee. Voorzien van sauna, wellness en hottub. www.waduniek.nl

Kenmerkend voor de Broedplaats is, dat de inhoud van het weekend wordt vormgegeven door de inbreng van iedereen persoonlijk en gedeeltelijk door Marcelle en Maria. 

We starten de dag gezamenlijk met een ontbijt waarbij de wensen voor de dag kenbaar gemaakt worden. Bovendien wordt er een vraag meegegeven voor de dag waar ieder al dan niet iets mee kan doen. 's Avonds tijdens het eten is er ruimte om uit te wisselen wat de dag heeft opgeleverd. De vraag van de ochtend komt hierbij ook terug. Iedereen die dat leuk vindt kan materiaal in welke vorm dan ook meenemen.

 

Wanneer

We krijgen regelmatig de vraag of we weer een Broedplaats organiseren. Gezien de corona-tijd waarin we leven moeten we nog even geduld hebben...

Zodra het weer mogelijk is, nemen we met de belangstellenden contact op.

 

Waar 

Er zijn diverse locaties in noord Nederland waar we gebruik van kunnen maken. Overal met een zee van rust en ruimte.

Kosten

Afhankelijk van de locatie.

Inschrijven? Klik op contact